15 листопада 2018
Кейкпопси - солодкі, яскраві, зі смішними мордочками, чи веселими написами, здатні підняти настрій і змусити посміхнутися навіть дорослих!
У Вас не займе багато часу приготувати кейкпопс, зате такий десерт потішить Вас і оточуючих, особливо, якщо поруч є діти.
Кейкпопси випікають двома способами:
- Основу кейкпопса випікають у спеціальних формах.
- З бісквітних крихт і шоколадної пасти (крему, варення…) формують кульки
Рецепт основи для випікання кейкпопсів у формі
Інгредієнти:
- 113г цукрової пудри
- 113г маргарину
- 113г борошна
- 3 яйця
Метод приготування:
1. Змішайте всі інгредієнти та заповніть форму для кейкпопсів на ¾. Закрийте форму. Відео процесу можна подивитися тут.
2. Помістіть в нагріту духовку і випікайте при 180°С протягом 20 хвилин.
3. Вийміть форму з духовки та дайте кулькам повністю охолонути. Обережно зніміть верхню форму, звільнивши кульки для тортиків.
4. Приготуйте масу для покриття кейкпопсів. Це може бути розтоплений шоколад: чорний, молочний або білий. До останнього можна додати харчові барвники, і тоді кейкпопси будуть у Вас кольоровими.
5. Потім візьміть палички для кейкпопсів, занурте кожну у шоколад, вставте у тортик і помістіть у холодильник десь на 2 години.
6. Тепер занурте кульки у приготовану шоколадну масу для покриття. Обережно струсіть зайве, постукуючи по паличці.
7. Прикрасьте Ваші кейкпопси різнокольоровою посипкою, чи домалюйте смішні оченята – створіть лише Ваш унікальний шедевр!
8. Поставте у холодильник до повного охолодження.
Насолоджуйтесь смачним міні-тортиком!