Раклетниця – новий досвід у приготуванні страв!

03 грудня 2018

Раклетниця - прекрасний спосіб готувати страви для двох і більше людей прямо за столом на розжареному камені. Великий розмір дозволяє готувати різні страви одночасно (м'ясне асорті, рибні делікатеси та овочеві мікси). 

Температура каменю підтримується під час обіду чи вечері, тому можна неспішно спілкуватися, готуючи разом з келихом вина та куштуючи щось смачненьке прямо з вогню. Олія чи жир абсолютно не потрібні. Їжа тільки свіжа і тільки корисна.

Таким чином вечеря перетворюється у справжнє дійство, наповнене теплим спілкуванням і фантастичними ароматами!

Є багато різноманітних рецептів для приготування на раклетниці,  але всіх їх об’єднує одне..
Берете улюблені продукти, кладете на розжарену мармурову поверхню, додаєте сир, спеції…і  насолоджуєтесь смачними враженнями!

Для особливих гурманів ось кілька рецептів:

Раклет з креветками
Сир, креветки, баночка спаржі, картопля
Спосіб приготування: Відваріть картоплю у мундирах і постарайтеся зберегти її в теплі. Картоплю порізати тонкими кружальцями і покласти на раклетницю. Зверху покласти спаржу і очищені креветки,  а потім все полити розтопленим сиром.

Раклет з помідорами та яйцями
Сир, зварені круто яйця, помідори, сіль, перець, хліб для тостів.
Спосіб приготування: Яйця і помідори порізані кружальцями покласти на раклетницю, підсмажити з обох сторін. Викласти на підсмажений тост помідори, яйця і сир і запікати доки сир розплавиться.

Раклет з ізюмом і грецькими горіхами
Сир, грецькі горіхи (або мигдаль чи лісові горіхи), ізюм, джин.
Спосіб приготування: Ізюм намочити у джині. Горіхи подрібнити і викласти на раклетницю разом з ізюмом. Просмажити. Покласти на чорний хліб та зверху покласти кусочок сиру. Зачекати, поки сир розплавиться.

Раклет із салямі
Сир, паприка, цибуля, часник, салямі.
Спосіб приготування: Паприку, цибулю і часник підсмажити на грилі. Змішати з кубиками салямі, зверху покласти тоненько нарізаний сир.

Раклет з помідорами
Сир, помідор, соус табаско, багет для тостів.
Спосіб приготування: Кружальце помідора покласти на раклетницю, посолити і поперчити, можна додати соус табаско і залити розплавленим сиром. Потім все викласти на хрумкий шматочок французького багету.

Смачного!

Купити в 1 клік
Ціна за 1 :
грн.
К-сть
Сума
1 500 грн.
Ваше ім'я:*
Телефон:*
×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:*
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×