З чого все почалося

11 вересня 2018

Було це в січні 2013 року в Швеції, куди ми приїхали на зустріч з потенційним новим постачальником. Співпраця не склалася, але на поличці аутлету далеко від Стокгольму я знайшла куточок товарів Kitchen Craft.

Розмаїття кольорів та стилів мене полонило. Я буквально хотіла придбати кожну річ. Пальники для крем брюле, домашня машина для пасти, пристрій для колки льоду – все це здавалося таким пафосним і професійним до цього, таким далеким від домашньої кухні.

А тут раз – і все це таке близьке. Просто бери і твори дива для тих, кого ти любиш, для тих, хто оцінить твою чергову видумку.

З чого все почалося
 

Додому я повернулася з пальником і з твердим переконанням, що така краса, якість і натхнення повинні бути в Україні. Відтоді я штормила офіс Kitchen Craft в Бірмінгемі, переконуючи, що ми партнер – гідний довіри, і Україна – ринок, куди неодмінно потрібно розширитися цьому і без того великому англійському бренду.

Саме так почалася історія знайомства України з цим вишуканим брендом, який цінує індивідуальність кожного клієнта.

Наступного тижня познайомлю вас ближче зі складом, щоб Ви знали, хто пакує та відправляє Ваші замовлення. А ще готуємо покращення процесу відправки, щоб Ви отримували задоволення від покупки ще до розкриття.

На сьогодні все. Вже готую для Вас оригінальні рецепти, найновіші тренди світових ринків та цікаві пропозиції щодо нових колекцій.

Не пропустіть!

До зустрічі!

Купити в 1 клік
Ціна за 1 :
грн.
К-сть
Сума
1 500 грн.
Ваше ім'я:*
Телефон:*
×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:*
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×