Класичний крем-брюле

11 листопада 2018

Крем-брюле

Інгредієнти:

  • Цукор коричневий - 70г
  • Яєчні жовтки - 4 шт.
  • Ваніль в стручках - 1 шт.
  • Вершки 33-35% - 500 мл

Техніка приготування:

1. Розігріти духовку до 170 ° C. Вершки із зернами ванілі помістити в соусницю і розігріти. Не кип'ятити.

2. Жовтки відокремити від білків. З'єднати жовтки з цукром в чаші міксера.

3. Не сильно збити.

4. Коли вершки прогріються, додати трохи в чашу міксера і збити. Влити вершки і перемішати.

5. Суміш процідити через сито. У чайнику закип'ятити воду. На дно дека постелити рушник.

6. Розлити крем в формочки і помістити в деко.

7. Позбутися бульбашок на поверхні крему можна газовим пальником або ложкою. У деко налити окріп, так, щоб він доходив приблизно до половини висоти форм. Помістити деко в прогріту духовку і запікати крем-брюле 35-40 хвилин. Готовий крем повинен колихатися, як желе.

8. Зняти форми і помістити в холодильник на 4 години або на ніч.

9. Вийняти форми з холодильника, і посипати їх коричневим цукром. Фламбувати! Вся поверхня повинна карамелізуватися.

Для приготування використовувався Набір для крем-брюле (пальник газовий кулінарний і 4 порційних порцелянових горщики)

Смачного!

Купити в 1 клік
Ціна за 1 :
грн.
К-сть
Сума
1 500 грн.
Ваше ім'я:*
Телефон:*
×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:*
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×